Side 1 av 1

Rammebytte...

Postet: 30 Sep 2017, 19:29
skrevet av chrissenator
Har kikket litt på diverse rammer til en 2003 Sportster og kikket litt på krav til dokumentasjon fra fabrikant samt lovverket. Det er ikke helt til å bli klok på egentlig.

Kreves det CoC, MSO eller noe annet?.
Ser feks at Paughco rammer som leveres med MSO kan være problematisk, samtidig ser jeg innimellom en og annen som har fått godkjent Paughco ramme...

Re: Rammebytte...

Postet: 30 Sep 2017, 19:56
skrevet av Per-øivind
Vil så absolutt på det sterkeste anbefale deg om å ta turen til Svv og spørre de det. Når jeg skulle godkjenne en -91 mod, tok jeg turen dit og fikk en kontaktperson som jeg forholdt meg til hele tiden til jeg fikk skilt. Er altfor mange synsere ute på nettet som kommer med råd, men mye av det er synsing og ikke erfaring. Skulle jeg ha hørt på alt dette hadde det blitt dyrt

Re: Rammebytte...

Postet: 09 Okt 2017, 16:38
skrevet av chrissenator
Det ser ut til at det er blitt en fast person og forholde meg til ja, grei og oppegående uten noen tja, kansje eller så hvist om og men.

Er det noen som har kjennskap til personen bak oldstyleparts, han hadde løsning på Pughco rammer og leverte dem med alle nødvendige papirer, eller kansje noen som har fått godkjent paughco ramme de siste fem seks årene?.

Re: Rammebytte...

Postet: 09 Okt 2017, 22:40
skrevet av Jan-Ivar
Old style parts er vel lagt ned. tror det Var Kanneth hos Deathtrap Customs i S
KI som kjøpe restene.

Re: Rammebytte...

Postet: 26 Okt 2017, 19:17
skrevet av chrissenator
Jan-Ivar skrev: 09 Okt 2017, 22:40 Old style parts er vel lagt ned. tror det Var Kanneth hos Deathtrap Customs i S
KI som kjøpe restene.
Har snakket litt med han, men han har ingen løsning på papirene slik Old Style parts leverte med Paughco rammene desverre.