Epost:
Epostutsendingar frå forumet er deaktivert på serversida pga spam. PM er ikkje påvirka av dette!.

13.10.21

Utvidelsar:
Som nokon av dere har fått med seg er utvidelsane på forumet deaktivert. Dette er for å forenkle vidare vedlikehold. Forumet blir eit reint phpBB-forum framover.
Innlegg er ikkje påverka av dette!

Innlogging:
Innlogging med Facebook-konto eller andre kontoar er deaktivert på permanent basis. Dvs at du må opprette ny brukar her på forumet om du ikkje har dette frå før av!
Registrering er åpen, men må godkjennast av admin!

09.10.21

Lengde på bakdemper

Sportster
Profilbilde
Ravenator
Innlegg: 1
Ble medlem: 10 Mai 2019, 04:22

Lengde på bakdemper

Post skrevet av Ravenator »

Hei godtfolk,

Jeg skal kjøpe progressive dempere bak til min sportster 883R 2012mod. Så har jeg søkt masse på nettet og klarer ikke finne ut lengden på standard bak demper. Jeg har tenkt at original lengden er grei, da jeg ikke vil det skal gå ut over kjørekomfort eller egenskaper. Jeg gjør dette også mye for at kjærsten min skal kunne være med på noen småturer i blandt. Noen her som har erfaring med forskjellige lengder på bakdempere til sportster????

Hadde satt veldig pris på om noen hadde hatt litt erfaring og delt meg med på denne før jeg handler??? :-)
mustang
Forumsponsor 2015
Innlegg: 827
Ble medlem: 03 Apr 2010, 14:07

Re: Lengde på bakdemper

Post skrevet av mustang »

Hei.
Du kan vel bare måle lengden på den demperen Du har på nå hvis det er den originale og kjøp samme lengde.
Jeg har satt på progressive på min 2003 sportser og måtte bruke en lengere bolt på den ene siden og fore opp med noen skiver. Grunnen til det er at den progressive var noe større i omkrets i forhold til den originale.
Jeg bytta også til progressive fjærer i forgaffel og satte på nye lokk med ventil så jeg kan regulere med litt luft og til slutt en forkbrace på gaffelen like over skjermen og det ble helt andre kjøre-egenskaper enn det var før. :D :D
Post svar

Tilbake til “Diverse teknisk”