Epost:
Epostutsendingar frå forumet er deaktivert på serversida pga spam. PM er ikkje påvirka av dette!.

13.10.21

Utvidelsar:
Som nokon av dere har fått med seg er utvidelsane på forumet deaktivert. Dette er for å forenkle vidare vedlikehold. Forumet blir eit reint phpBB-forum framover.
Innlegg er ikkje påverka av dette!

Innlogging:
Innlogging med Facebook-konto eller andre kontoar er deaktivert på permanent basis. Dvs at du må opprette ny brukar her på forumet om du ikkje har dette frå før av!
Registrering er åpen, men må godkjennast av admin!

09.10.21

Super B carb

Panhead
Profilbilde
Shovel4me
Innlegg: 1
Ble medlem: 06 Apr 2010, 23:29

Super B carb

Post skrevet av Shovel4me »

Hepp.

Endelig fått start på panna igjen - godt å høre gammern våkne til liv, men:
Blir kjapt tung å tråkke igang - og problemet ser ut til å være todelt.
Virker som om den får for lite bensin når jeg skal tråkke igang - de siste gangene har jeg helt bensin rett inn i kammeret for å få den igang, da starter den og går "helt greit", not;
Når jeg får den igang viser det seg at pluggene blir helt svarte av sot etter selv en kort tur - samtidig som gammern går veldig ujamt på lavt turtall, eller når jeg ikke har gasspådrag. Alt er fryd og gammen når jeg gir gass, og så lenge det er en viss belastning på motoren, men på tomgang og ved lav belastning går han veldig ujamt.
SÅ - det er klart jeg må justere gasseren, eller trylle på en annen måte - for å få dette i orden, og der er egentlig problemet, jeg trenger råd/veiledning for å vite hva jeg skal gjøre - har tidligere hatt Super E gasser (på andre sykler) så denne super B er et nytt kapittel for meg.

All hjelp mottas med takk :)

K
Post svar

Tilbake til “Diverse teknisk”